Ledige lejligheder

Oversigt over ledige lejligheder på Støvringgaard Kloster

Der er 13 lejligheder, hvoraf 9 er i hovedbygningen og 4 i “gården”. Størrelsen varierer fra 64 m2 til 147 m2. Alle lejligheder har stue, soveværelse, køkken og WC. Der kan tilbydes en carport til alle lejemålene.

Der er pt. ingen ledige lejligheder på Støvringgaard, men du er velkommen til at blive skrevet op og allerede nu få en rundvisning. Kontakt

Klosterinspektør Tobias Helweg
mobil 2395 1027
klosterinspektoer@gmail.com

Sådan skriver arkitekt Erik Einar Holm, arkitekt MAA, om lejlighederne på Støvringgaard:

I løbet af 1980’erne gennemgik Støvringgaard imidlertid en omfattende restaurering, og boligerne blev moderniseret, således at de 11 lejligheder alle nu er selvstændige boliger med eget bad og køkken. Der er indrettet to- og trerums boliger i forskellig udformning inden for klostrets tykke mure. Beboerne er nu almindelige mennesker, både mænd og kvinder, der ønsker at tilbringe pensionisttilværelsen i et både særpræget og smukt miljø. De store sale og rum i klostret – spisestuen, havesalen, kirkesalen og de hvælvede kælderrum står til beboernes rådighed som fællesrum, og de bruges både i hverdagen og ved festlige lejligheder. Beboerne får på Støvringgaard så mange kvaliteter forærende, som det kan være svært at finde i nye bebyggelser.

For yderligere information og fremvisning.

Du er altid velkommen til at kontakte

klosterforvalter
Peter Christensen
mobil 2258 5777 & 8657 1120
peterchr@mail.dk

hvis du er interesseret i yderligere informationer eller en fremvisning.

Du kan også benytte denne formular: